Όλα τα καλντερίμια

Όλα τα καλντερίμια

Νότης Μαυρουδής (κιθάρα), Γιώργος Τοσικιάν (κιθάρα), Μαρία Θωίδου (φωνή)

Στις 25 Αυγούστου όλα τα καλντερίμια οδηγούν στο Θέατρο Αλώνι. Κάτω από τον έναστρο ουρανό, τα τραγούδια ενός μεγάλου συνθέτη, του Νότη Μαυρουδή, θα ξετυλιχθούν σαν ένα καινούργιο μονοπάτι αναζήτησης, μέσα από δύο κιθάρες και μια φωνή: Νότης Μαυρουδής και Γιώργος Τοσικιάν στις κιθάρες, Μαρία Θωίδου στη φωνή.

Μια σύμπραξη δύο πολιτιστικών πρωτοβουλιών, το θέατρο αλώνι και το φεστιβάλ Πάου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με την συμμετοχή του Μουσικού Χωριού.

Μια συναυλία - συνάντηση τριών φεστιβάλ για μια πρώτη προσέγγιση του οράματος που λέγεται Πολιτιστικό Πήλιο, ενωμένο για την ποιότητα της ζωής μέσα από οτιδήποτε φτιάχνει πολιτισμό: τέχνη, πεζοπορίες, συζητήσεις, καλλιέργειες...

Όπως κάθε χρόνο στην συνεργασία του Θεάτρου Αλώνι με το μουσικό χωριό Αγίου Λαυρεντίου, θα διοργανωθεί πεζοπορία διάρκειας 90 λεπτών από την κεντρική πλατεία του Αγίου Λαυρεντίου στις 7.00 μ.μ προς το Θέατρο Αλώνι. Η διοργάνωση του Μουσικού χωριού έχει φροντίσει να υπάρχει πεζοπόρος (κ. Παντελής Σπίνας) που θα συντονίσει την πορεία και θα φροντίσει για την ομαλή διεξαγωγή της. Επειδή η επιστροφή θα γίνει νύχτα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι εφοδιασμένοι με φακό. Επίσης είναι καλό να φοράνε μακρύ παντελόνι και κλειστά, άνετα παπούτσια.

Θέατρο Αλώνι | Άγιος Γεώργιος Νηλείας | Πήλιο
Ώρα 9.00 μ.μ
Εισοδος ελεύθερη
Πληροφορίες: Γιώργος Τριανταφύλλου 6973 339 142

www.theatroaloni.gr
www.paoufestival.weebly.com
www.music-village.gr

 

theatro-aloni-logo

theatro-aloni-logo

theatro-aloni-logo