21/8 - 1ο μέρος

Ο παππούς δε θα ψηφίσει φέτος 

Η Ασημένια Σαράφη διαβάζει σύντομα αποσπάσματα από το ομώνυμο βιβλίο της, ανάμεσα σε μουσικές ερμηνείες από μέλη των Μουσικών Συνόλων ΠΘ. 

Φιλική συμμετοχή: Θόδωρος Κοτεπάνος, Ιάσων Γερεμές

Η Ασημένια Σαράφη γεννήθηκε το 1973. Μεγάλωσε στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου. Σπούδασε στο Τμήμα Φιλολογίας του Α.Π.Θ., με ειδίκευση στη Νεοελληνική Λογοτεχνία. Η μεταπτυχιακή διατριβή της εστιάζεται στη διαπλοκή μύθου και Ιστορίας στο πεζογραφικό έργο του Νίκου Μπακόλα. Εργάζεται ως φιλόλογος στη Μέση Εκπαίδευση. Έχουν κυκλοφορήσει τα βιβλία της: Το παράδοξο ταξίδι της εφηβείας της (Καστανιώτης 1998) (νουβέλα), Platanus Orientalis. Οι διακλαδώσεις μιας ασυνήθιστης ιστορίας (Πατάκης 2003) (μυθιστόρημα), Φεγγαράδα στο δέρμα (Πατάκης 2008) (διηγήματα - υποψήφιο για τα βραβεία του περιοδικού «Διαβάζω»), Αρόδο (Πατάκης 2011) (μυθιστόρημα).

Μουσικά Σύνολα Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Synola)

Τα Μουσικά Σύνολα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (ομάδα φωνητικής έκφρασης και οργανικά σύνολα) με υπεύθυνη τη Μαρία Θωίδου, μέλος ΕΕΠ, αποτελούνται από φοιτητές και φοιτήτριες των Τμημάτων του Πανεπιστημίου.
Στόχος τους είναι η προώθηση της συλλογικής μουσικής δημιουργίας και της μουσικής καλλιέργειας των φοιτητών με κύριο μέσο τη φωνητική έκφραση. Με την καλλιτεχνική τους δράση μέσα από την πραγματοποίηση συναυλιών, σεμιναρίων, μουσικών εκδόσεων, φεστιβάλ, πολιτιστικών ανταλλαγών κ.ά., συμβάλλουν στην ενεργή παρουσία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε σχέση με τον Πολιτισμό. Tα Synola στηρίζουν με εθελοντισμό για έβδομη χρονιά το Φεστιβάλ Πάου 2022.

Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
YouΤube: Μουσικά Σύνολα ΠΘ - Music Ensembles Uth