Φεστιβάλ Πάου 2020

Το Φεστιβάλ Πάου αποτελεί μία ζωντανή μουσική κοινότητα. Ενθαρρύνει την καινοτομία και τη δημιουργική έκφραση μέσα από βιωματικές συλλογικές δράσεις, ώστε οι φοιτητές και φοιτήτριες, μέλη των Μουσικών Συνόλων ΠΘ, να συμμετέχουν ενεργά στη λειτουργία του.

Φέτος λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της καραντίνας, το πλαίσιο του  Φεστιβάλ Πάου μέσα στο οποίο λειτούργησαν  Μουσικά Σύνολα ΠΘ και καλλιτέχνες, αποτέλεσε μια σειρά διαδικτυακών συναντήσεων με τον τίτλο «Ανοιχτές Μουσικές Επικοινωνίες».

Επιλεγμένα αποσπάσματα αυτών των συναντήσεων συμπεριλήφθηκαν στις δύο ωριαίες εκπομπές του Φεστιβάλ Πάου 2020, οι οποίες μεταδόθηκαν από το δημόσιο ραδιόφωνο της ΕΡΤ «Η Φωνή Της Ελλάδας» (The Voice of Greece) το Σάββατο 19 και το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου, στις 12-1μ.μ.

Οι εκπομπές του Φεστιβάλ Πάου εισέπραξαν εξαιρετικά σχόλια από τους ακροατές. 

Βρίσκονται αναρτημένες και στο κανάλι του Φεστιβάλ Πάου (paufestival-uth) στο YouTube.

Ευχαριστούμε θερμά το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για την υποστήριξη, το δημόσιο ραδιόφωνο της ΕΡΤ «Η Φωνή της Ελλάδας» για τη φιλοξενία, όλους  τους μουσικούς που συμμετείχαν ως καλεσμένοι του φεστιβάλ,  τα μέλη των Μουσικών Συνόλων ΠΘ για τη συνεργασία, αλλά και όλους του συντελεστές του φεστιβάλ, για τη διαμόρφωση και παρουσίαση των εκπομπών.