Καλωσόρισμα 2018

Καλωσόρισμα 2018

Το Συνεδριακο και Πολιτιστικο Κεντρο Πάου του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας γίνεται από τις 16 ως τις 18 και απο τις 26 ως τις 28 Αυγούστου, τόπος μουσικών συνυπαρξεων.


Μουσικοί με βαθειά εμπειρία και ατόφια πρόθεση, από διαφορετικές μουσικές αφετηρίες "συνυπάρχουν" τόσο μεταξύ τους όσο και με το κοινό. Ηχοι και μυρωδιές, λόγια και μελωδίες συνδιαλέγονται κάτω από τον έναστρο ουρανό με ζητούμενο την εσωτερική έκφραση και την ουσιαστική επικοινωνία.

Το φεστιβάλ Πάου στηρίζεται στην εθελοντική προσφορά των συνεργατών και μελών των Μουσικών Συνόλων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

​Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Καθηγητή Γεώργιο Πετράκο και την Αναπληρώτρια Πρύτανη Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιωάννα Λαλιώτου για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη.

Ευχαριστώ θερμά όλους όσους συμμετέχουν στην υλοποίηση της πρωτοβουλίας :την Επιτροπή Ερευνών και την ΕΑΔΠ για την οικονομική υποστήριξη και το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων για την προώθηση

Μεγάλη εκτίμηση εκφράζω επίσης για τους συνεργάτες μου και τα μέλη των Μουσικών Συνόλων που εθελοντικά στηρίζουν την προσπάθεια καθώς και τους καλλιτέχνες που τίμησαν την πρόσκλησή μου.

Σε μια εποχή όπου η αξιοπρέπεια έχει σκληρά χτυπηθεί, το Φεστιβάλ Πάου προσφέρει προστασία πνευματική και εμπνέει στους επισκέπτες την επιθυμία να συμμετέχουν σιωπηλά σε μια αντιεμπορική, εκπαιδευτική διαδικασία ανάτασης, αυτή που χαρακτηρίζει την αυθεντική λειτουργία ενός Πανεπιστημίου που φτιαχνει πολιτισμό.

 

Μαρία Θωίδου / Υπεύθυνη των Μουσικών Συνόλων του Π.Θ, μέλος ΕΕΠ, Καλλιτεχνική υπεύθυνη του Φεστιβάλ Πάου


Οργανωτική Επιτροπή
Υπεύθυνη επικοινωνίας με τους καλλιτέχνες & το κοινό / Νατάσα Αμπατζή
Υπεύθυνη εθελοντών / Δέσποινα Αριστείδου

Συνεργάτες
Επιμέλεια ήχου / Γιάννης Μαυρίδης
Γραφιστική επιμέλεια / Φωτεινή Φιλοξενίδου
Επιμέλεια ιστοσελίδας / Άννα Μπαξέ
Επιμέλεια εικαστικών / Λάκης Μουρατίδης, Ειρήνη Καζατζανίδου, Λευτέρης Πλαβός
Κινηματογράφηση / Ηλίας Κουτρώτσιος, Κωνσταντίνος Ανδριάς
Μεταφράσεις / Δέσποινα Αριστείδου, Μένια Τρέντσιου, Ελπίδα Αγαπητού


 Χορηγοί Επικοινωνίας

 ΕΡΤ 3 ΕΡΤ ΒΟΛΟΣ       ΕΡΤ ΛΑΡΙΣΑ         


Διοργάνωση
 

Επιτροπή Ερευνών Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

​Επιτροπή Ερευνών Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Με την υποστήριξη:

Μουσικά Σύνολα Πανεπιστημίου Θεσσαλίας