Καλωσόρισμα 2017

Καλωσόρισμα 2017

To Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το Μουσικό Φεστιβάλ Πάου.


Ο τίτλος της φετινής διοργάνωσης είναι Συνυπάρξεις 2017 παραπέμποντας στις ποικίλες μορφές συνύπαρξης που σηματοδοτεί η πρωτοβουλία ενός ακαδημαϊκού ιδρύματος να διοργανώσει μια μουσική και εκπαιδευτική δράση στο Πήλιο, τον τόπο που περιβάλλει δημιουργικά την έδρα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, τον Βόλο. Είναι μεγάλη τιμή να σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε και να συνυπάρξετε μαζί μας μουσικά και πολιτιστικά από τις 18 έως τις 28 Αυγούστου, 2017 στο Συνεδριακό-Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην Πάου, Αργαλαστής.

Αντιπρύτανης Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων, Αν. Καθ. Ιωάννα Λαλιώτου


Το Συνεδριακο και Πολιτιστικο Κεντρο Πάου του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας γίνεται από τις 18 ως τις 28 Αυγούστου, τόπος μουσικών συνυπαρξεων.

Μουσικοί με βαθειά εμπειρία και ατόφια πρόθεση, από διαφορετικές μουσικές αφετηρίες "συνυπάρχουν" τόσο μεταξύ τους όσο και με το κοινό. Ηχοι και μυρωδιές, λόγια και μελωδίες συνδιαλέγονται κάτω από τον έναστρο ουρανό με ζητούμενο την εσωτερική έκφραση και την ουσιαστική επικοινωνία.

Το φεστιβάλ Πάου στηρίζεται στην εθελοντική προσφορά των συνεργατών και μελών των Μουσικών Συνόλων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Καθηγητή Γεώργιο Πετράκο και την Αναπληρώτρια Πρύτανη Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιωάννα Λαλιώτου για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη.

Ευχαριστώ θερμά όλους όσους συμμετέχουν στην υλοποίηση της πρωτοβουλίας :την Επιτροπή Ερευνών και την ΕΑΔΠ για την οικονομική υποστήριξη και το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων για την προώθηση
Μεγάλη εκτίμηση εκφράζω επίσης για τους συνεργάτες μου και τα μέλη των Μουσικών Συνόλων που εθελοντικά στηρίζουν την προσπάθεια καθώς και τους καλλιτέχνες που τίμησαν την πρόσκλησή μου.
Σε μια εποχή όπου η αξιοπρέπεια έχει σκληρά χτυπηθεί, το Φεστιβάλ Πάου προσφέρει προστασία πνευματική και εμπνέει στους επισκέπτες την επιθυμία να συμμετέχουν σιωπηλά σε μια αντιεμπορική, εκπαιδευτική διαδικασία ανάτασης, αυτή που χαρακτηρίζει την αυθεντική λειτουργία ενός Πανεπιστημίου που φτιαχνει πολιτισμό.

Μαρία Θωίδου / Καλλιτεχνική Διευθύντρια


Οργανωτική Επιτροπή
Υπεύθυνη επικοινωνίας με τους καλλιτέχνες & το κοινό / Νατάσα Αμπατζή
Υπεύθυνοι σεμιναρίων / Φανή Μόραλη, Βασιλης Ντάβας
Υπεύθυνοι εθελοντών / Δέσποινα Αριστείδου, Κυριακή Δούδη
Υπεύθυνη κουζίνας / Κυριακή Δούδη, Χρυσάνθη Μαραγκουδάκη

Συνεργάτες
Επιμέλεια ήχου / Γιάννης Μαυρίδης
Γραφιστική επιμέλεια / Φωτεινή Φιλοξενίδου
Επιμέλεια ιστοσελίδας / Ηρώ Μενέγου
Εθελοντική Φωτογράφιση / Λάκης Μουρατίδης, Νικόλας Χρυσός
Μεταφράσεις / Μένια Τρέντσιου, Δέσποινα Αριστείδου


 Χορηγοί Επικοινωνίας

 ΕΡΤ 3 ΕΡΤ ΒΟΛΟΣ       ΕΡΤ ΛΑΡΙΣΑ         


Διοργάνωση
 

Επιτροπή Ερευνών Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

​Επιτροπή Ερευνών Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Με την υποστήριξη:

Μουσικά Σύνολα Πανεπιστημίου Θεσσαλίας